SRI: Documentele prezentate de Ciuvică au fost "tocate" - surse

SRI a transmis Comisiei parlamentare de control că documentele prezentate de liderul GIP Mugur Ciuvică - documente care ar demonstra că SRI spionează politicieni - au fost "tocate", au declarat, miercuri, pentru MEDIAFAX surse din comisie.

1 afișare
Imaginea articolului SRI: Documentele prezentate de Ciuvică au fost "tocate" - surse

SRI: Documentele prezentate de Ciuvică au fost "tocate" - surse

SRI a trimis în cursul zilei de marţi un documentar pe marginea verificărilor interne, declanşate în urma dezvăluirilor preşedintelui GIP, Mugur Ciuvică.

Preşedintele Comisiei, Radu Stroe, a arătat, marţi, că documentarul SRI, clasificat strict secret, va fi analizat de membrii Comisiei prin studiu individual, în zilele următoare.

Comisia SRI urmează să se reunească, săptămâna viitoare, în şedinţă, pentru a dezbate cazul dezvăluirilor lui Ciuvică.

Grupul de Investigaţii Politice (GIP), condus de Mugur Ciuvică, a publicat, în 23 septembrie, două documente care ar demonstra că SRI spionează PNL şi pe senatorul liberal Norica Nicolai, respectiv două adrese de însoţire ale unor materiale realizate de Grupul de Evidenţă din cadrul SRI, semnate de generalul Vasile Stanciu.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici