Stan: BPN nu are competenţe privind alegerea sau "reconfirmarea" preşedintelui CN

Vicepreşedintele PSD Ion Stan a declarat, luni, pentru MEDIAFAX, că Biroul Permanent Naţional al PSD nu are niciun fel de competenţă statutară pentru a se pronunţa în privinţa alegerii sau "reconfirmării" preşedintelui Consiliului Naţional.

1 afișare
Imaginea articolului Stan: BPN nu are competenţe privind alegerea sau "reconfirmarea" preşedintelui CN

Stan: BPN nu are competenţe privind alegerea sau "reconfirmarea" preşedintelui CN

"În ordinea de zi a Consiliului Naţional se va afla un punct privind alegerea preşedintelui şi trezorierului, alegere care se va desfăşura conform procedurilor prevăzute în Statut, iar candidaturile vor fi trecute pe buletinele de vot. Nu există sintagma de «reconfirmare». Biroul Permanent Naţional nu are niciun fel de competenţe pe zona alegerii sau reconfirmării unui preşedinte al Consiliului Naţional", a declarat Stan pentru MEDIAFAX.

Surse din partid au declarat, luni, pentru MEDIAFAX, că subiectul convocării Consiliului Naţional a fost discutat în cadrul şedinţei Biroului Permanent Naţional, dar că nu s-a exprimat un vot în sensul "reconfirmării" lui Dan Mircea Popescu în calitatea de preşedinte al Consiliului Naţional.

Preşedintele PSD, Mircea Geoană, a declarat că Biroul Permanent Naţional al PSD a optat, luni, în unanimitate, pentru reconfirmarea lui Dan Mircea Popescu în funcţia de preşedinte al Consiliului Naţional, considerând că experienţa lui Adrian Năstase ar trebui folosită în interiorul partidului, în scopul câştigării obiectivelor electorale ale PSD.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici