Stănescu: Conducerea PSD ar trebui aleasă „aşa cum conclavul alege Papa”

Senatorul Paul Stănescu a spus, vineri, într-o conferinţă de presă la Iaşi, că alegerea conducerii PSD ar trebui să se facă aşa cum conclavul alege Papa, iar rezultatul să fie „o fotografie frumoasă”.

429 afișări

„Într-adevăr, PSD trebuie condus de o echipă, o echipă care trebuie să fie ... am făcut o comparaţie, mulţi au făcut şi glume pe seama asta, aşa cum conclavul alege Papa, cam aşa-mi doresc eu, dacă mă-ntrebaţi pe mine, să fie aleasă echipa de conducere a PSD la nivel naţional”, a spus Stănescu.

Echipa aleasă ar trebui să fie „o fotografie frumoasă”, a adăugat secretarul general al PSD.

„Să fie aleşi în conducerea centrală cei mai buni colegi care pot să reprezinte PSD în aceste momente nu prea plăcute, în momentul în care venim după pierderea a 2 rânduri de alegeri”, a mai spus Paul Stănescu.

Congresul PSD va avea loc pe 29 februarie.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici