Stănişoară, întrebat dacă va candida la o funcţie în PDL: Nu exclud nimic

Deputatul PDL Mihai Stănişoară a declarat, marţi, după şedinţa CNC al PDL, întrebat dacă va candida la o funcţie de conducere în partid, că în momentul de faţă nu exclude nimic.

124 afișări
Imaginea articolului Stănişoară, întrebat dacă va candida la o funcţie în PDL: Nu exclud nimic

Mihai Stănişoară (Imagine: Bogdan Maran/Mediafax Foto)

"În momentul de faţă nu exclud nimic", a spus Stănişoară, întrebat dacă va candida.

Întrebat pe cine va susţine la şefia PDL, el a spus că "sunt foarte mulţi colegi care au în raniţă bastonul de mareşal".

Preşedintele demisionar al PDL Emil Boc a anunţat, după şedinţa CNC, că în 30 iunie va avea loc Convenţia Naţională Extraordinară, urmând să fie aleşi preşedintele şi membrii BPN, pe actuala structură de conducere.

"Avem Convenţie Naţională Extraordinară pe 30 iunie. Alegem preşedintele şi BPN. Vor fi 1.450 de delegaţi", a anunţat Emil Boc, după şedinţa CNC.

Potrivit lui Boc, comisia de organizare a Convenţiei va fi formată din nouă persoane, propuse de organizaţiile judeţene cu cele mai bune rezultate la alegerile locale.

Prima şedinţă a comisiei de organizare va avea loc marţi, la ora 16.00, la sediul partidului din Aleea Modrogan nr. 1, când va fi ales preşedintele comisiei.

Secretarul general demisionar al PDL, Ioan Oltean, a declarat, marţi, după şedinţa CNC în care s-a decis că în 30 iunie va avea loc Convenţia Naţională Extraordinară, că cei care vor să candideze la şefia partidului trebuie să îşi anunţe candidatura cel târziu miercuri.

"Până acum nu şi-a anunţat nimeni candidatura. Termenele sunt relativ scurte, iar cei care vor să candideze trebuie să îşi anunţe candidaturile azi, cel târziu mâine", a spus Oltean după şedinţa CNC.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici