Stelian Duţu: Ahiepiscopul Tomisului, agent electoral al PSD

Preşedintele PDL Constanţa, Stelian Duţu, l-a acuzat, sâmbătă, pe IPS Teodosie, Arhiepiscopul Tomisului, că este agent electoral al PSD şi că se implică în transmiterea unor mesaje de la liderii centrali ai partidului către cei locali, susţinând că are dovezi în acest sens.

25 afișări
Imaginea articolului Stelian Duţu: Ahiepiscopul Tomisului, agent electoral al PSD

Stelian Duţu (Imagine: Mediafax Foto)

Liderul PDL a declarat, într-o conferinţă de presă că, are dovezi în acest sens şi că le va prezenta în cazul în care Arhiepiscopul Tomisului va nega acuzaţiile.

"Dacă până acum Năstase şi Mitrea au fost pe o poziţie pasivă, iar în judeţul Constanţa, un alt protagonist, care nu era în lumea politică, dar controla lumea politică PSD-istă, a fost tot într-o stare de adormire sau o stare pasivă, iată că s-a reactivat. Este vorba de Arhiepiscopul Tomisului", a afirmat Stelian Duţu.

El a spus că IPS Teodosie are întâlniri cu diverşi primari din judeţ şi cu agenţi economici cărora le trasmite mesaje de la Miron Mitrea şi le spune să îi sprijine pe Radu Mazăre şi pe Nicuşor Constantinescu în apropiata campanie electorală.

"De câteva zile cheamă sistematic la domnia sa primari, agenţi economici şi le spune că are un mesaj de la domnul Mitrea, transmiţându-le să-i ajute pe Radu Mazăre şi Nicuşor Constantinescu. Şi să nu spună că nu ştie pentru că avem dovezi, avem declaraţiile oamenilor", a afirmat liderul PDL.

Pentru că este în Postul Paştelui, Înalt Prea Sfinţitul Teodosie nu a dorit să comenteze aceste afirmaţii, dar inspectorul pe probleme de presă din cadrul Arhiepiscopiei Tomisului, Liliana Năclad, a făcut câteva precizări.

"Arhiepiscopul Tomisului nu răspunde la provocările domnului Stelian Duţu, considerând că sunt nefondate, iar acesta nu doreşte decât să îşi facă o campanie electorală pe seama Bisericii. Înalt Prea Sfinţitul nu comentează declaraţiile, pentru că suntem în Postul Paştelui şi o asemenea atitudine nu este binevenită în această perioadă", a explicat reprezentantul Arhiepiscopiei Tomisului.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici