Stelian Ion este candidatul USR pentru Primăria Constanţa

Deputatul USR Stelian Ion a fost desemnat candidatul USR la alegerile locale pentru Primăria Constanţa.

114 afișări
Imaginea articolului Stelian Ion este candidatul USR pentru Primăria Constanţa

„În 2020 am învins PSD-ul, am fost la un pas de a câştiga alegerile şi de a transforma Constanţa într-un oraş modern, în care cetăţenii să se simtă respectaţi, un oraş ridicat din subdezvoltarea în care l-au afundat atâta amar de vreme PSD şi PNL. În Bucureşti, Braşov, Timişoara, Bacău sau Câmpulung Muscel primarii USR au demonstrat că se poate şi altfel. Oraşe în care s-au construit şcoli, grădiniţe, parcuri, unde lucrările de modernizare s-au făcut cu simţ de răspundere şi în interesul cetăţenilor. Acum, vom învinge şi PNL-ul, filiala mai mică a PSD”, a declarat Stelian Ion, după anunţarea rezultatului votului.

Stelian Ion consideră că primarul Vergil Chiţac şi PNL i-au minţit în 2020 pe constănţeni cu discursul „votului util“ pentru a câştiga Primăria.

„A urmat, atât la nivel naţional, cât şi local trădarea electoratului de dreapta. PNL a creat alianţa toxică cu PSD, l-a adus la guvernare, deşi a promis alegătorilor că va scăpa ţara de PSD. Toată campania PNL şi a lui Vergil Chiţac a fost o minciună. Primarul Chiţac şi PNL au arătat în acest mandat că pot doar să creeze haos şi să distrugă tot ce le iese în cale, bulevarde, străzi, parcuri. Au arătat că nu sunt altceva decât instrumente pe care şefii PSD le folosesc pentru propriile interese imobiliare”, a declarat preşedintele USR Constanţa.

Stelian Ion are certitudinea că şi Constanţa poate fi un oraş european, un oraş al cetăţenilor, nu al grupurilor de interese care l-au căpuşat mai bine de 20 de ani: „De zeci de ani, Constanţa nu mai este a constănţenilor, ci a aceloraşi politicieni meschini care, prin rotaţie, au jucat şi prosperat în aceeaşi horă a lăcomiei. Acest lucru va înceta după alegeri. Avem proiecte, avem soluţii pentru problemele grave ale oraşului, avem viziune, echipă şi competenţele necesare pentru a scoate Constanţa din mâinile lor. Sunt sigur că putem, pentru că şi constănţenii îşi doresc acest lucru. 2024 este anul în care vom începe să ne recâştigăm demnitatea şi mândria de a fi constănţeni”.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici