Stoica: E o glumă că mi-aş dori funcţia de preşedinte al PLD şi efectul nu poate fi decât unul comic

Preşedintele CRN al PLD, Valeriu Stoica, a declarat, duminică, pentru MEDIAFAX, că “este o glumă" că şi-ar dori funcţia de preşedinte PLD, iar cei care fac astfel de speculaţii, “ori au un simţ al umorului foarte dezvoltat, ori o capacitate limitată de a înţelege lucrurile”.

1 afișare
Imaginea articolului Stoica: E o glumă că mi-aş dori funcţia de preşedinte al PLD şi efectul nu poate fi decât unul comic

Stoica: E o glumă că mi-aş dori funcţia de preşedinte al PLD şi efectul nu poate fi decât unul comic

“M-au amuzat speculaţiile care au apărut în presă în legătură cu disputa care ar exista în PLD pentru postul de preşedinte al partidului. M-am amuzat pentru că toţi cei care fac astfel de speculaţii, ori au un simţ al umorului foarte dezvoltat, ori au o capacitate limitată de a înţelege lucrurile”, a declarat Valeriu Stoica.

“Şi într-un caz şi în altul, a spune că eu îmi doresc funcţia de preşedinte al PLD este o glumă şi efectul nu poate fi decât unul comic”, a mai adăugat liderul PLD.

Stoica a ţinut să reamintească faptul că, de-a lungul timpului, a renunţat la funcţia de preşedinte PNL în favoarea lui Theodor Stolojan, iar în momentul constituirii PLD, l-a susţinut pe acesta pentru funcţia de conducere a noii formaţiuni politice.

“Cei care au memorie ştiu că am renunţat la postul de preşedinte al PNL în favoarea lui Theodor Stolojan, ştiu că l-am susţinut pe acesta pentru funcţia de preşedinte al PLD şi că am declarat că nu doresc să candidez pentru această funcţie, nici acum nici în perioada următoare”, a precizat Valeriu Stoica.

Acesta a mai menţionat că a anunţat de mai multe ori despre intenţia de a nu candida nici pentru Parlamnentul European, nici pentru Parlamentul României, şi nici pentru a ocupa o altă funcţie de demnitate publică, până în anul 2012, şi că se va ţine de cuvânt în acestă privinţă.

Întrebat de ce şi-a stabilit ca până în anul 2012 să nu se implice mai mult decât o face în prezent în politica românească, Stoica a spus: “Pentru că până atunci sper să fiu suficient de odihnit ca să mă gândesc la alte lucruri decât cele la care mă gândesc acum. Iar acum priorităţile mele sunt cele profesionale, ca profesor la Facultatea de drept şi ca avocat”.

În plus, el a arătat că face politică “pentru a-şi sprijini prietenii şi pentru a pune în evidenţă impostura petro-liberalilor”.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici