Stolojan:Am cerut în coaliţie doar solidaritate, afirmaţia lui Năstase despre şantaj nu are legătură

Prim-vicepreşedintele PDL Theodor Stolojan a declarat, joi, pentru MEDIAFAX, în replică la declaraţia liderului PSD Adrian Năstase, potrivit căruia miniştrii PSD sunt "ameninţaţi" că vor fi daţi afară din Guvern dacă nu "cântă" cum vrea Traian Băsescu, că PDL a cerut în coaliţie doar solidaritate.

74 afișări
Imaginea articolului Stolojan:Am cerut în coaliţie doar solidaritate, afirmaţia lui Năstase despre şantaj nu are legătură

Stolojan:Am cerut în coaliţie doar solidaritate, afirmaţia lui Năstase despre şantaj nu are legătură (Imagine: Mediafax Foto)

"Este pur şi simplu o chestiune virtuală spusă de domnul Năstase. Singura problemă pe care am ridicat-o în coaliţie a fost nevoia de solidaritate în Guvern, nimic altceva, pentru că este normal ca partenerii de guvernare să fie solidari şi nu este firesc faptul ca un ministru sau altul să critice măsurile hotărâte la nivelul Executivului. Asta am discutat cu partenerii, restul sunt lucruri care nu au legătură, cum este şi ce a spus domnul Năstase", a spus Stolojan.

Preşedintele Consiliului Naţional al PSD, Adrian Năstase, a declarat, joi, că miniştrii PSD sunt "ameninţaţi" că vor fi daţi afară din Guvern dacă nu "cântă" cum vrea Traian Băsescu.

Citeşte şi:

Năstase: Miniştrii PSD sunt şantajaţi

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici