Stolojan: Băsescu a întins o mână de ajutor opoziţiei, numai să aprobe modificările la Constituţie

Prim-vicepreşedintele PDL Theodor Stolojan a declarat, marţi, pentru MEDIAFAX, că preşedintele Traian Băsescu a întins o mână de ajutor "nemaipomenită" opoziţiei atunci când a spus că este dispus să renunţe la un an din mandat, astfel încât modificările Constituţiei să fie aprobate.

17 afișări
Imaginea articolului Stolojan: Băsescu a întins o mână de ajutor opoziţiei, numai să aprobe modificările la Constituţie

Stolojan: Băsescu a întins o mână de ajutor opoziţiei, numai să aprobe modificările la Constituţie (Imagine: Daniel Mihailescu/Mediafax Foto)

"Preşedintele Traian Băsescu le-a întins o mână de ajutor nemaipomenită celor de la opoziţie, numai să aprobe modificările la Constituţie. Este dispus să renunţe la un an de mandat numai ca opoziţia să fie de acord cu modificarea Constituţiei", a precizat Stolojan.

El a spus că trebuie modificată Constituţia pentru a se cumula alegerile, doarece acum sunt alegeri din doi în doi ani şi nu este benefic pentru ţară.

Preşedintele Traian Băsescu a afirmat, luni seară, în contextul discuţiilor despre o eventuală modificare a Constituţiei, că ar fi dispus să-i fie scurtat mandatul prezidenţial chiar şi cu un an dacă rezultatul ar fi scăderea numărului de alegeri, prea mare în acest moment, în opinia sa.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici