Stolojan: Cui foloseşte schimbarea premierului?

Prim-vicepreşedintele PDL Theodor Stolojan a declarat, marţi, la RFI, că nu ar fi utilă înlocuirea lui Emil Boc din funcţia de prim-ministru, el apreciind însă că în România lui "merge şi-aşa" orice soluţie poate fi adoptată.

21 afișări
Imaginea articolului Stolojan: Cui foloseşte schimbarea premierului?

Stolojan: Cui foloseşte schimbarea premierului? (Imagine: Daniel Mihailescu/Mediafax Foto)

"România are deja angajamente internaţionale, pe care trebuie să le respecte, pentru că le are inclusiv faţă de Uniunea Europeană, nu le are numai faţă de Fondul Monetar Internaţional. Deci, atunci când vorbim despre schimbarea domnului Emil Boc, trebuie să ne punem foarte clar întrebarea cui foloseşte această schimbare?", a declarat Stolojan la RFI.

El a adăugat că "în România lui «merge şi-aşa», din păcate, sigur că orice soluţie poate fi adoptată".

"Repet întrebarea: cui foloseşte schimbarea primului ministru în acest moment? Dacă găsim răspunsul la această întrebare, atunci sigur ne mai lămurim", a completat Theodor Stolojan.

Premierul Emil Boc nu ar mai dori să renunţe nici la funcţia de prim ministru şi nici la cea de preşedinte al PDL şi intenţionează să-şi ducă cele două mandate până la capăt, au precizat, luni, pentru MEDIAFAX surse parlamentare.

Prim-vicepreşedintele PDL Theodor Stolojan a declarat, miercuri, pentru MEDIAFAX, că îşi menţine opinia că premierul trebuie să fie şi preşedintele partidului de guvernare, arătând că Emil Boc "este nepotrivit pentru unii, pentru că este un om corect".

Stolojan a precizat, de asemenea, că nu crede că PDL şi-ar reveni ca imagine dacă ar fi desemnat un premier tehnocrat.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici