Stolojan: Dacă vom câştiga, ne prezentăm în faţa preşedintelui cu capul sus

Prim-vicepreşedintele PDL Theodor Stolojan a declarat, luni, pentru MEDIAFAX, că, dacă democrat-liberalii vor câştiga alegerile, se vor prezenta în faţa preşedintelui cu capul sus, iar şeful statului va decide din ce partid numeşte premierul.

18 afișări
Imaginea articolului Stolojan: Dacă vom câştiga, ne prezentăm în faţa preşedintelui cu capul sus

Stolojan: Dacă vom câştiga, ne prezentăm în faţa preşedintelui cu capul sus (Imagine: Mediafax Foto)

"Dacă PDL va câştiga, rezultatul ne permite să ne prezentăm în faţa preşedintelui cu capul sus. Preşedintele va hotărî de unde va desemna premierul", a spus Theodor Stolojan.

El a spus că diferenţa dintre rezultatele exit-poll-urilor şi rezultatele parţiale anunţate de BEC poate fi explicat prin faptul că este prima dată când au loc alegeri uninominale în colegii.

"Eşantioanele făcute de institutele de sondaj este posibil să nu fi fost atât de bine reprezentate pe colegii. Dar mai este o necunoscută: nu ştim încă dacă rezultatele de la secţiile de votare nenumărate încă provin din zona rurală sau urbană", a arătat Stolojan.

Citeşte şi:

Rezultate parţiale: PDL a câştigat alegerile pentru Parlament

BEM: Au fost centralizate 95,51 % din voturile bucureştenilor

Geoană: Rezultatele finale vor arăta că PSD a câştigat

INSOMAR: PSD+PC a câştigat alegerile parlamentare

CCSB: Alianţa PSD+PC a obţinut cele mai multe voturi

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici