Stolojan, Flutur şi Berceanu: Nu se pune problema scoaterii PSD de la guvernare

Trei dintre liderii PDL, Theodor Stolojan, Radu Berceanu şi Gheorghe Flutur, au declarat, luni, înaintea BPCC, că nu se pune problema scoaterii PSD de la guvernare, ei comentând o afirmaţie recentă a vicepreşedintelui PDL Ioan Oltean.

17 afișări
Imaginea articolului Stolojan, Flutur şi Berceanu: Nu se pune problema scoaterii PSD de la guvernare

Stolojan, Flutur şi Berceanu: Nu se pune problema scoaterii PSD de la guvernare (Imagine: Mediafax Foto)

Flutur a apreciat că, deşi apar discuţii între PDL şi PSD pe tema unor obiective din programul de guvernare, iar democrat-liberalii au şi ei nemulţumiri atunci când acestea nu sunt respectate, "nu se pune problema în termenii" scoaterii PSD de la guvernare.

El a comentat afirmaţia lui Ioan Oltean, care a arătat că va ridica aceată temă în şedinţa conducerii PDL de luni şi a spus că PDL solicită PSD "fermitate" în respectarea Programului de guvernare.

Întrebat despre aceeaşi intenţie a lui Oltean, prim-vicepreşedintele PDL, Theodor Stolojan, a răspuns: "Personal, cred că România nu are nevoie şi de o criză politică acum".

Şi vicepreşedintele PDL Radu Berceanu a afirmat că nu este cazul unei discuţii despre scoaterea PSD de la guvernare.

Întrebat dacă PDL va discuta din nou despre scoaterea PSD de la guvernare, în condiţiile în care, anterior lui Oltean, şi Cezar Preda făcuse declaraţii pe această temă, Berceanu a răspuns: "Iarăşi? Asta ar fi însemnat că i-am mai fi scos. Nici nu am mai dorit, pentru că dacă am fi dorit îi scoteam".

Întrebat dacă PDL intenţionează sau nu să scoată PSD de la guvernare, Berceanu a negat. El nu a comentat afirmaţiile lui Ioan Oltean, spunând că, dacă acesta va ridica subiectul în BPN al PDL, se va discuta.

"Nu cred că este cazul acum, când avem alte probleme. Dacă vor apărea lucruri ieşite din comun, vom discuta atunci. Acum avem doamna criza, alte lucruri care ne pun probleme foarte dificile şi pe care nu cu foarte mare uşurinţă putem să le surmontăm", a mai declarat Berceanu.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici