Stolojan: Singura soluţie o reprezintă anticipatele

Preşedintele PLD, Thedor Stolojan, a declarat , joi, că speculaţiile privind formarea unui Guvern PD-PLD ar însemna ca această formulă să fie "la mâna PSD sau PNL", în lipsa unei majorităţi parlamentare, astfel că singura soluţie o constituie alegerile anticipate.

1 afișare
Imaginea articolului Stolojan: Singura soluţie o reprezintă anticipatele

Stolojan: Singura soluţie o reprezintă anticipatele

"Soluţia sunt alegerile anticipate. A face un guvern cu PD, care să fie la mâna PSD sau la mâna PNL, nu este o treabă bună. Adică să faci un Guvern ca cel al PNL-ului, care tresare la orice adiere de vânt în Parlament", a declarat Thedor Stolojan, ca reacţie la informaţiile vehiculate în mass-media, cu privire la constituirea uni posibil guvern PD-PLD, în urma adoptării moţiunii de cenzură a PSD.

Theodor Stolojan a arătat că, "dacă PNL şi PSD au suficientă acoperire în Parlament, aceste două formaţiuni ar trebui să îşi facă un guvern transparent, pe baza unui protocol, şi să ştie lumea cu cine are de-a face".

Stolojan a mai afirmat că, deocamdată, poziţia PLD este de a aştepta depunerea moţiunii de cenzură, tot ceea ce s-a întâmplat în ultimele zile în PSD fiind comparat, de către liderul PLD, cu un "soap opera".

"În al doilea rând, trebuie să vedem dacă PSD îşi va vota propria moţiune, pentru că şi aici este un semn de întrebare. Sunt multe necunoscute în acest moment", a mai precizat Stolojan.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici