Stroe: Radu Vasile, singurul premier care nu a ridicat nasul pe sus. Ponta e mai plin de energie

Ministrul de Interne, Radu Stroe, a declarat joi că Radu Vasile a fost singurul premier "care nu a ridicat nasul pe sus", iar, întrebat cum este Victor Ponta din acest punct de vedere, liberalul a răspuns: "E mai tânăr, e mai plin de energie".

371 afișări
Imaginea articolului Stroe: Radu Vasile, singurul premier care nu a ridicat nasul pe sus. Ponta e mai plin de energie

Radu Vasile (Imagine: Arhiva Publimedia)

Stroe a venit, joi, la Senat, pentru a se reculege la catafalcul lui Radu Vasile.

La plecare, liberalul a declarat presei că Radu Vasile a fost "singurul prim-ministru care niciodată n-a ridicat nasul pe sus".

Stroe a spus că a lucrat cu Radu Vasile şi că acesta a fost un om minuat. "Aş spune, faţă de tot ce s-a zis, că poate e singurul prim-ministru care niciodată n-a ridicat nasul pe sus fiind prim-ministru. Şi spun chestia asta, eu am lucrat cu mulţi, vreo trei plus doi atunci, Tăriceanu, Ponta. Un om foarte modest (Radu Vasile - n.r.)", a spus Radu Stroe.

Radu Stroe a fost întrebat de ziarişti dacă afirmaţia sa n-ar putea naşte speculaţii având în vedere că în prezent premier este Victor Ponta.

"Domnul Ponta e mai tânăr, e mai plin de energie. Radu Vasile era la vremea aceea (când era premier - n.r.), eu aveam cam 47 de ani, el cincizeci şi, era deja cu experienţă. Domnul Ponta e un om tânăr, 40 de ani", a adăugat Radu Stroe.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici