Structura Departamentului purtătorului de cuvânt, redusă cu circa 10 posturi

Schema de personal a Departamentului purtătorului de cuvânt al Executivului va fi redusă de la 25 posturi la aproximativ 15-17 locuri, iar o parte dintre angajaţi vor fi transferaţi la departamentul IT din cadrul Guvernului, a declarat, pentru MEDIAFAX, şeful Cancelariei premierului, Cătălin Baba.

Urmărește
19 afișări
Imaginea articolului Structura Departamentului purtătorului de cuvânt, redusă cu circa 10 posturi

Structura Departamentului purtătorului de cuvânt, redusă cu circa 10 posturi

"Este una dintre cele mai mari structuri de acest fel pe care am văzut-o. Acum sunt angajate 22 persoane şi mai sunt vreo 3 sau 4 posturi vacante, ceea ce este cam mult. Nu am o cifră stabilită, dar oricum vor rămâne mai puţini. Suntem în discuţii şi cu cei de la IT, din cadrul Cancelariei, pentru că vreau să punem în aplicare un proiect de eGoverment şi unul sau doi oameni vor fi ataşaţi acolo", a spus Baba.

El a afirmat că vrea ca departamentul de comunicare să fie "mai mic, mai flexibil şi mai performant".

Eurodeputatul Rareş Niculescu a declarat, duminică, pentru corespondentul MEDIAFAX, că va fi numit în funcţia de purtător de cuvânt al Guvernului.

Citeşte şi:

Guvernul are purtător de cuvânt

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici