Sulfina Barbu a renunţat la şefia Organizaţiei de Femei a PDL. Cine o va înlocui

Sulfina Barbu a renunţat, vineri, la funcţia de preşedinte al Organizaţiei de Femei (OF) a PDL, care este incompatibilă cu cea de vicepreşedinte în Biroul Permanent Naţional al PDL.

594 afișări
Imaginea articolului Sulfina Barbu a renunţat la şefia Organizaţiei de Femei a PDL. Cine o va înlocui

Sulfina Barbu (Imagine: Cristina Nichitus/Mediafax Foto)

În locul Sulfinei Barbu a fost aleasă ca interimar Cristina Trăilă, care urmează să fie acceptată şi de BPN

Propunerea ca Trăilă să fie noul lider al OF PDL a fost votată, vineri, cu unanimitate de voturi, de BPN al OF PDL, desfăşurat la Zalău.

Sulfina Barbu a declarat, într-o conferinţă de presă, că a propus-o în locul ei, la conducerea OF PDL, pe Cristina Trăilă.

Conform Sulfinei Barbu, propunerea a fost votată cu unanimitate de voturi în cadrul lucrărilor BPN al OF PDL.

"O decizie luată astăzi (vineri - n.r.) a fost de a propune BPN al OF PDL o preşedintă interimară la organizaţia de femei, doarece eu sunt vicepreşedintă în BPN şi această funcţie este incompatibilă cu funcţia de preşedintă a organizaţiei de femei. Noi propunem Biroului Permanent Naţional ca interimatul să fie preluat de doamna Cristina Trăilă, care este membră a BPN al organizaţiei de femei şi sperăm ca BPN, conducerea naţională a partidului, să fie de acord cu acestă propunere, care a fost votată în unanimitate, în biroul organizaţiei de femei”, a declarat Sulfina Barbu.

Cristina Trăilă are 38 de ani şi este avocat, ea fiind până recent preşedintele Autorităţii Naţionale de Reglementare şi Monitorizare a Achiziţiilor Publice (ANRMAP).

Sulfina Barbu a mai declarat, vineri, că tot în cadrul BPN al OF PDL a fost adoptată o rezoluţie prin care femeile democrat-liberale cer Guvernului ca, împreună cu preşedintele ţării, să depună eforturi pentru "a reface credibilitatea zdruncinată a României, credibilitate care trebuie refăcută atât în faţa partenerilor europeni, cât şi în faţa partenerilor NATO”.

De asemenea, Sulfina Barbu a spus că femeile din PDL doresc implementarea unor proiecte care să sprijine femeile din mediul rural, dar şi punerea în practică a unor politici pentru muncă şi protecţie socială, pentru formare profesională şi consiliere în vederea găsirii unui loc de muncă, respectiv anagajarea tinerilor şomeri şi a femeilor şomere.

Organizaţia de Femei a PDL Sălaj găzduieşte, vineri, lucrările Biroului Politic Naţional al Organizaţiei Femeilor democrate, şedinţa având loc la Zalău.

La eveniment sunt prezenţi preşedintele PDL Vasile Vlaga, prim-vicepreşedintele Cezar Preda şi vicepreşedinţii Raluca Turcan şi Andreea Paul.
 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici