Sulfina Barbu: E nevoie de o conducere interimară a PDL, actualul BPN e spectator

Deputatul PDL Sulfina Barbu a declarat, luni, la RFI România, că este nevoie de o conducere interimară a partidului, întrucât actualul BPN este spectator la scăderea încrederii populaţiei în partid.

20 afișări
Imaginea articolului Sulfina Barbu: E nevoie de o conducere interimară a PDL, actualul BPN e spectator

Sulfina Barbu: E nevoie de o conducere interimară a PDL, actualul BPN e spectator (Imagine: Gabriel Petrescu/Mediafax Foto)

"Trebuie să ne asumăm guvernarea şi lucrul acesta se întâmplă, dar avem nevoie de o conducere interimară. Dacă ignorăm realitatea, este în defavoarea partidului. Nu cred că putem vorbi foarte eficient despre actuala conducere, care într-adevăr a câştigat multe alegeri, dar actualul Birou Permanent Naţional al partidului este spectator la o scădere în încredere a partidului, ajuns undeva la 15%", a declarat la RFI România liderul Organizaţiei de Femei a Partidului Democrat Liberal.

Sulfina Barbu a susţinut că trebuie luate cât mai rapid decizii: "Este clar că nu e totul bine şi frumos! Trebuie să luăm nişte decizii. Nu sunt pe principiul că trebuie să ne băgăm capul în nisip, precum struţul, în faţa problemelor partidului, dar stă în puterea noastră, avem soluţiile, important este să le aplicăm".

Deputatul PDL a propus un set de măsuri, pentru a îmbunătăţi comunicarea dintre Guvern şi parlamentari.

"Propun crearea unui mecanism eficient de consultări şi colaborare între parlamentari şi Guvern, deoarece, de multe ori, din cauza unei lipse de comunicare între Guvern şi parlamentari, s-au întâmplat voturi amânate pe legi importante. Vreau să propun colegilor ca parlamentarii din comisii să avem întâlniri cu secretarii de stat din ministerele corespondente, de două ori pe lună, apoi înaintea adoptării unei ordonanţe de Guvern, parlamentarii din comisiile de specialitate să discute cu miniştrii responsabili şi grupurile parlamentare reunite să aibă o întâlnire pe lună cu primul-ministru şi, sigur, miniştrii pe domeniile importante şi de interes în luna respectivă", a declarat Sulfina Barbu.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici