Sulfina Barbu: Preda e un coleg la care am ţinut. Regret că nu a înţeles ce înseamnă să fii membru de partid

Preşedintele Organizaţiei de femei a PDL Sulfina Barbu a declarat, luni, că europarlamentarul Cristian Preda este "un coleg la care a ţinut", dar că nu poate fi de acord cu astfel de "gesturi" din partea lui, precum acela de a anunţa că susţine un alt candidat la Primăria Capitalei decât cel al PDL.

125 afișări
Imaginea articolului Sulfina Barbu: Preda e un coleg la care am ţinut. Regret că nu a înţeles ce înseamnă să fii membru de partid

Cristian Preda (Imagine: Razvan Preda/Mediafax Foto)

Întrebată în legătură cu decizia BPN al PDL de excludere a lui Cristian Preda din partid, Sulfina Barbu a spus că acesta "s-a poziţionat în afara partidului" prin anunţul de susţinere a unui alt candidat la Primăria Capitalei decât cel al PDL.

"Anunţul pe care l-a făcut că susţine un alt candidat la funcţia de primar general decât candidatul PDL exact asta demonstrează, că dumnealui (Cristian Preda - n.r.) s-a poziţionat în afara partidului şi regret că nu a înţeles ce înseamnă să fii membru de partid. E un coleg la care am ţinut, dar nu pot să fiu de acord cu astfel de gesturi", a afirmat Sulfina Barbu.

Excluderea europarlamentarului Cristian Preda din PDL a fost aprobată, luni, de conducerea partidului. Hotărârea finală urmează să fie luată de Consiliul Naţional de Coordonare al PDL.

Europarlamentarul PDL Cristian Preda a anunţat pe blog că la Primaria Capitalei va alege un independent, pe Nicuşor Dan, iar în rest, la locale îi va susţine pe toţi candidaţii PDL, el întrebându-se dacă, în aceste condiţii, se situează în afara organizaţiei de Bucureşti.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici