Sulfina Barbu: Salut iniţiativa lui Ungureanu, aştept să se materializeze cât mai repede

Preşedintele Organizaţiei de femei a PDL, Sulfina Barbu, a declarat, marţi, pentru MEDIAFAX, că salută iniţiativa lui Mihai Răzvan Ungureanu de a constitui o asociaţie care să se numească Iniţiativă Civică de Centru-Dreapta şi aşteaptă ca aceasta să se materializeze cât mai repede.

381 afișări
Imaginea articolului Sulfina Barbu: Salut iniţiativa lui Ungureanu, aştept să se materializeze cât mai repede

Sulfina Barbu (Imagine:Mediafax Foto/AFP)

"Salut o astfel de iniţiativă şi aştept să se materializeze cât mai repede. Orice acţiune de coagulare a dreptei în România este bine venită şi am încredere că domnul Mihai Răzvan Ungureanu, dacă va înfiinţa această iniţiativă, va veni alături de PDL pentru coagularea forţelor de centru-dreapta", a precizat Sulfina Barbu.

Fostul premier Mihai Răzvan Ungureanu a declarat, luni, la B1 Tv, că se gândeşte să constituie o asociaţie, care s-ar putea numi Iniţiativa Civică de Centru-Dreapta, el opinând totodată că este nevoie de o regrupare a dreptei în jurul câtorva principii pe care le poate exprima o platformă comună.

 

 

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici