Sunak afirmă că Marea Britanie se confruntă cu "provocări economice profunde" şi vrea "stabilitate"

Rishi Sunak, noul lider al Partidului Conservator britanic şi viitor prim-ministru, a afirmat că Marea Britanie se confruntă cu "provocări economice profunde" şi a pledat pentru "stabilitate şi unitate".

236 afișări
Imaginea articolului Sunak afirmă că Marea Britanie se confruntă cu "provocări economice profunde" şi vrea "stabilitate"

Sunak afirmă că Marea Britanie se confruntă cu "provocări economice profunde" şi vrea "stabilitate"

Rishi Sunak a salutat performanţele premierului demisionar Liz Truss, notând că aceasta s-a confruntat cu "circumstanţe excepţional de dificile".

"Marea Britanie este o naţiune măreaţă, dar nu există niciun dubiu că se confruntă cu provocări economice majore. Acum avem nevoie de stabilitate şi unitate. Iar cea mai mare prioritate a mea va fi să unesc partidul şi ţara, deoarece aceasta este singura modalitate de a depăşi provocările cu care ne confruntăm şi de a construi un viitor mai bun şi mai prosper pentru copiii şi nepoţii noştri", a declarat Rishi Sunak, citat de postul de televiziune Sky News şi de cotidianul The Guardian.

"Mă angajez să vă slujesc cu integritate şi modestie şi voi lucra permanent pentru a le oferi rezultate cetăţenilor britanici", a subliniat Rishi Sunak, care urmează să fie instalat în funcţia de prim-ministru, probabil marţi.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici