Surse: Ciucă la Apărare, Turcan la Muncă, Cîmpeanu la Educaţie – cum arată lista de miniştri a PNL

Nicolae Ciucă rămâne ministru al Apărării, iar Lucian Bode schimbă Transporturile cu Internele. Vicepremierul Raluca Turcan ar putea prelua Ministerul Muncii, au declarat surse apropiate partidului, pentru Aleph News, cu câteva minute înainte de şedinţa BPN a PNL.

3050 afișări
Imaginea articolului Surse: Ciucă la Apărare, Turcan la Muncă, Cîmpeanu la Educaţie – cum arată lista de miniştri a PNL

Surse: Ciucă la Apărare, Turcan la Muncă, Cîmpeanu la Educaţie – cum arată lista de miniştri a PNL

Şedinţa Biroului Permanent Naţional al PNL începe marţi, la ora 22.30, fiind convocată în sistem videoconferinţă.

Cel mai probabil vor fi definitivate numele celor care vor ocupa portofoliile de ministru din partea liberalilor, în Guvernul Florin Cîţu.

Ultimele nume vehiculate sunt Nicolae Ciucă – ministru al Apărării, Lucian Bode – la Ministerul de Interne, Alexandru Nazare la Ministerul de Finanţe, Sorin Cîmpeanu la Ministerul Educaţiei.

Bogdan Aurescu rămâne la Ministerul de Externe, la fel şi Virgil Popescu, a Ministerul Energiei.

Pentru Ministerul Muncii este vehiculată Raluca Turcan, iar pentru Ministerul Culturii ar putea rămâne Bogdan Gheorghiu. La fel se va întâmpla, spun sursele Aleph News şi la Ministerul Agriculturii, unde Adrian Oros ar putea rămâne în funcţie.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
ciucă,
turcan,
cîmpean

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici