Surse: Klaus Iohannis va participa la manifestările de Ziua Unirii de la Iaşi, de pe 24 ianuarie

Preşedintele Klaus Iohannis va participa, pe 24 ianuarie, la manifestările de Ziua Unirii de la Iaşi, alături de liderii PNL Alina Gorghiu şi Vasile Blaga, potrivit unor surse politice, şeful statului fiind invitat de autorităţile locale.

342 afișări
Imaginea articolului Surse: Klaus Iohannis va participa la manifestările de Ziua Unirii de la Iaşi, de pe 24 ianuarie

Surse: Klaus Iohannis va participa la manifestările de Ziua Unirii de la Iaşi, de pe 24 ianuarie (Imagine: Octav Ganea/ Arhiva Mediafax Foto)

Klaus Iohannis a fost invitat încă de săptămâna trecută de autorităţile de la Iaşi pentru a participa la manifestările de Ziua Unirii. Şeful statului a confirmat prezenţa, potrivit unor surse politice.

La manifestările de la Iaşi au confirmat prezenţa şi liderii PNL Alina Gorghiu şi Vasile Blaga, potrivit liberalilor ieşeni, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Copreşedintele PNL Iaşi deputatul Costel Alexe a anunţat, luni, într-o conferinţă de presă, că în 24 ianuarie vor veni la Iaşi liderii PNL Alina Gorghiu şi Vasile Blaga, programul vizitei urmând să fie stabilit în perioada imediat următoare.

Potrivit lui Costel Alexe, liderii PNL Alina Gorghiu şi Vasile Blaga vor asista la manifestările oficiale din Piaţa Unirii şi vor participa la o întrunire de partid.

Şefii PSD Iaşi nu au precizat deocamdată dacă liderul formaţiunii Liviu Dragnea va veni la Iaşi de Ziua Unirii.

Anul trecut, de Ziua Unirii, au fost prezenţi la manifestările oficiale organizate la Iaşi atât preşedintele Klaus Iohannis, cât şi premierul de atunci Victor Ponta, fost lider al PSD.

Atunci, Victor Ponta a fost huiduit la începutul discursului său rostit în Piaţa Unirii din Iaşi, la eveniment asistând câteva mii de persoane.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici