PSD a decis: Referendumul pentru redefinirea căsătoriei în Constituţia României va avea loc pe 7 octombrie

Conducerea PSD a decis, sâmbătă, în timpul şedinţei grupurilor parlamentare, care se desfăşoară la Neptun, că referendumul pentru redefinirea noţiunii de căsătorie în Constituţie va avea loc pe 7 octombrie, au precizat pentru mediafax surse social-democrate.

2570 afișări
Imaginea articolului PSD a decis: Referendumul pentru redefinirea căsătoriei în Constituţia României va avea loc pe 7 octombrie

PSD a decis: Referendumul pentru redefinirea căsătoriei în Constituţie va avea loc pe 7 octombrie - surse

Social-democraţii au decis calendarul în privinţa referendumului pentru modificarea în Constituţie a definiţiei căsătoriei.

”Proiectul de lege va fi votat în perioada 12-13 septembrie în Senat, iar referendumul va avea loc pe 7 octombrie”, au precizat surse din PSD pentru MEDIAFAX.

Camera Deputaţilor a adoptat, în mai 2017, iniţiativa cetăţenească de revizuire a Constituţiei care prevede că familia se întemeiază pe căsătoria liber consimţită între un bărbat şi o femeie, semnată de 3 milioane de cetăţeni.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici