Surse: PSD ar lua în calcul comasarea localelor cu primul tur al prezidenţialelor

PSD ar lua în calcul comasarea, anul viitor, a alegerilor locale cu primul tur al celor prezidenţiale, arată surse din interiorul partidului.

347 afișări
Imaginea articolului Surse: PSD ar lua în calcul comasarea localelor cu primul tur al prezidenţialelor

Surse: PSD ar lua în calcul comasarea localelor cu primul tur al prezidenţialelor

Conform surselor citate, conducerea PSD susţine că „e o variantă” comasarea localelor cu primul tur al alegerilor prezidenţiale.

Aceleaşi surse arată că Mihai Tudose va deschide lista pentru alegerile europarlamentare ale PSD, iar pe poziţia secundă este dorită „o femeie”.

Liderul partidului Marcel Ciolacu ar fi afirmat, susţin sursele citate, că îşi va da demisia dacă AUR va ieşi pe primul loc la alegeri.

„Nu mai bine plec eu decât să mă dea colegii afară?”, ar fi spus preşedintele PSD.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
psd,
comasare,

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici