Susţinători ai lui Chiliman s-au strâns în faţa sediului organizaţiei PNL Bucureşti

Aproximativ 100 de simpatizanţi şi membri PNL, susţinători ai liderilor liberali Andrei Chiliman, Geani Dinu şi Dan Cristian Popescu, înlocuiţi luni din funcţii, s-au strâns în faţa sediului organizaţiei PNL Bucureşti.

293 afișări
Imaginea articolului Susţinători ai lui Chiliman s-au strâns în faţa sediului organizaţiei PNL Bucureşti

Susţinători ai lui Chiliman s-au strâns în faţa sediului organizaţiei PNL Bucureşti (Imagine: Adriana Neagoe/Mediafax Foto)

Oamenii s-au adunat în faţa sediului PNL Bucureşti cu aproximativ o jumătate de oră înainte de conferinţa de presă pe care o va susţine Andrei Chiliman.

"Suntem membri şi simpatizanţi din sectoarele 1, 2 şi 4. Am venit aici pentru că am văzut la televizor că liderii noştri au fost înlocuiţi şi noi nu suntem de acord cu asta. Acestea sunt cele mai active filiale liberale din Bucureşti, iar acum vin să ne conducă nişte oameni pe care noi nu îi cunoaştem şi nu îi vrem", a declarat, pentru MEDIAFAX, un tânăr de 25 de ani, Laurenţiu Radu, membru al filialei din Sectorul 2.

Printre participanţi se numără şi preşedinţi şi membri ai unor asociaţii de locatari din Sectorul 1, veniţi să îl susţină pe Andrei Chiliman.

"Am auzit că a fost demis din funcţia de primar. Noi nu suntem de acord cu asta, că avem un sector curat, domnul primar ne-a ajutat să anvelopăm blocurile. Dacă nu se înţelege cu PNL, ar trebui să candideze ca independent", a declarat şi George Manolache, de 62 ani, care se recomandă preşedinte al unei asociaţii de locatari.

Preşedintele PNL, Crin Antonescu, a confirmat, luni, că Andrei Chiliman a fost înlocuit cu Eugen Nicolăescu la şefia PNL Bucureşti, precizând şi că Mariana Câmpeanu a devenit vicepreşedinte al filialei.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici