Sute de demisii în USR, după plecarea lui Dacian Cioloş. Ce spune preşedintele interimar al partidului

USR intră la apă, după plecarea lui Dacian Cioloş, care şi-a dat demisia din funcţia de preşedinte.

8755 afișări
Imaginea articolului Sute de demisii în USR, după plecarea lui Dacian Cioloş. Ce spune preşedintele interimar al partidului

Drulă numără ieşiri şi intrările din USR

Numărul celor care au intrat în partid este mai mic decât al celor care au plecat, a confirmat conducerea formaţiunii.

Preşedintele interimar al USR, Cătălin Drulă, a anunţat că aproximativ 400 de membri USR şi-au dat demisia din partid în ultimele săptămâni.

„Mergem înainte. O reconectare la electorat, cu ieşiri în stradă, o activitate care a definit USR-ul, noi nu am putut să o facem în ultima perioadă, pentru că suntem responsabili şi suntem într-o criză pandemică, unde este mai greu acest contact direct”, a afirmat el.

Potrivit lui Drulp, Congresul USR ar putea avea loc în iunie sau în octombrie.

„USR e un partid care a avut permanent valuri de inscrieri, chiar ma uitam pe cifre, în ultimele două săptămâni avem 200 de înscrieri în partid”, a menţionat fostul ministru al Transporturilor.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici