Tăriceanu a cerut ziariştilor să scrie pe bileţele ce măsuri cred că va lua Guvernul pentru salarii

Premierul Tăriceanu a discutat cu jurnaliştii care l-au însoţit în vizita oficială în Serbia, pe drumul de întoarcere spre Bucureşti, despre impactul economic al promulgării legii de majorarea a salariilor în educaţie şi a cerut acestora să scrie pe un bileţel ce măsuri consideră că va lua Guvernul.

16 afișări
Imaginea articolului Tăriceanu a cerut ziariştilor să scrie pe bileţele ce măsuri cred că va lua Guvernul pentru salarii

Tăriceanu a cerut ziariştilor să scrie pe bileţele ce măsuri cred că va lua Guvernul pentru salarii (Imagine: Mediafax Foto)

Jurnaliştii l-au întrebat în avion pe şeful Guvernului ce măsură va fi adoptată pentru a contracara majorarea salarială cu 50% în cazul profesorilor, Tăriceanu răspunzând că are conturată o idee pe care, deocamdată, nu doreşte să o divulge. El a propus în schimb acestora să scrie fiecare pe un bileţel ce măsură cred ei că va fi adoptată.

Îngheţarea salariilor, amânarea termenului de aplicare a majorării salariale sau alte modificări ale legii, operate prin ordonanţă de urgenţă, au fost unele dintre măsurile indicate de jurnalişti.

Bileţelele au fost strânse şi înmânate premierului, care le-a păstrat după ce le-a citit până la aterizarea avionului.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici