Tăriceanu: Alianţa PSD + PC este un mariaj de mâna a treia

Preşedintele PNL, Călin Popescu Tăriceanu, a declarat, joi, la Buzău, în legătură cu Alianţa PSD + PC că aceasta este "un mariaj de mâna a treia" care îi avantajează însă pe liberali.

45 afișări
Imaginea articolului Tăriceanu: Alianţa PSD + PC este un mariaj de mâna a treia

Tăriceanu: Alianţa PSD + PC este un mariaj de mâna a treia (Imagine: Mediafax Foto)

Premierul a declarat că înţelegerea între PSD şi PC este "un mariaj cu năbădăi, o căsătorie la mâna a treia, lucru care avantajează PNL, partid care astfel rămâne singurul partid de centru - dreapta de pe scena politică".

Preşedinţii PSD şi PC, Mircea Geoană şi, respectiv, Daniela Popa, au semnat, joi, protocolul de colaborare politică între cele două partide, pe baza căruia se va înfiinţa Alianţa PSD+PC.

Premierul Călin Popescu Tăriceanu, preşedintele PNL, participă, joi după-amiază, la lansarea candidaţilor PNL Buzău pentru Consiliul Judeţean şi Primăria Buzău.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici