Tăriceanu: Am convingerea că preşedintele Băsescu îşi iubeşte la fel de mult ţara cum o iubesc şi eu

Premierul Călin Popescu Tăriceanu a declarat, vineri seara, la TVR1, că are convingerea că preşedintele Băsescu îşi iubeşte la fel de mult ţara cum o iubeşte şi el şi că l-a bucurat faptul că, în ultima perioadă, şeful statului a subliniat elementele pozitive ale planului său de creştere economică.

11 afișări
Imaginea articolului Tăriceanu: Am convingerea că preşedintele Băsescu îşi iubeşte la fel de mult ţara cum o iubesc şi eu

Tăriceanu: Am convingerea că preşedintele Băsescu îşi iubeşte la fel de mult ţara cum o iubesc şi eu (Imagine: Mediafax Foto)

Tăriceanu a fost întrebat, într-o dezbatere electorală la care au participat candidaţii pentru funcţia de prim-ministru propuşi de PSD, PDL şi PNL, cum ar trebui să fie raportul între Parlament, Guvern şi Preşedinţie.

"În orice stat de drept, raportul fundamental este de control şi echilibru reciproc al puterilor. Dar, pentru că ştiu că aţi încercat să faceţi o fină aluzie la aceşti patru ani, am să vă spun un lucru: am convingerea că preşedintele Băsescu îşi iubeşte la fel de mult ţara precum mi-o iubesc şi eu şi m-am bucurat foarte mult că în această ultimă perioadă preşedintele a subliniat elementele pozitive ale planului de creştere economică şi creare de locuri de muncă pentru ca România să poată să treacă peste efectele crizei economice globale cu mai multă uşurinţă", a spus Tăriceanu.

El a ţinut să amintească şi că a salutat faptul că şeful statului "a apreciat" măsura pe care a adoptat-o Guvernul PNL în privinţa eliminării taxei de poluare pe vehiculele noi, "ca o măsură destinată sprijinirii păstrării locurilor de muncă în economia românească".

Preşedintele Traian Băsescu a declarat, în 19 noiembrie, că, în opinia sa, eliminarea taxei auto se va face pe mai mult de şase luni, apreciind că măsura "nu este rea sau bună" ci "necesară".

 

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici