Tăriceanu anunţă o şedinţă a Coaliţiei pentru revizuirea Constituţiei şi modificarea Codului penal

Preşedintele Senatului, Călin Popescu Tăriceanu, a anunţat, luni, că va avea, la ora 11.30, cu premierul Viorica Dăncilă, o şedinţă a Coaliţiei de guvernare, urmând a fi discutate revizuirea Constituţiei şi modificarea Codului penal.

555 afișări
Imaginea articolului Tăriceanu anunţă o şedinţă a Coaliţiei pentru revizuirea Constituţiei şi modificarea Codului penal

Tăriceanu anunţă o şedinţă a Coaliţiei pentru revizuirea Constituţiei şi modificarea Codului penal

"Rămâne să discut colegii mei despre revizuirea Constituţiei şi despre modificarea Codului penal. Da, vom avea şedinţă de coaliţie la ora 11.30", a anunţat Călin Popescu Tăriceanu.

Întrebat dacă va fi abordat şi subiectul remanierii în discuţia cu premierul Viorica Dăncilă, preşedintele ALDE a precizat "Suntem de abia în luna iulie, aşa că până la toamnă mai aşteptaţi".

Sâmbătă, premierul Viorica Dăncilă a anunţat că începând de săptămâna aceasta va fi evaluată activitatea fiecărui minister în parte, precizând că membrii coaliţiei guvernamentale vor decide dacă se va face remaniere sau se va lua în calcul o restructurare.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici