Tăriceanu cere Guvernului Orban să renunţe la OUG pe alegeri parlamentare

Călin Popescu Tăriceanu îi cere Guvernului Orban să nu publice Ordonanţa de urgenţă privind alegerile parlamentare în Monitorul Oficial. Liderul ALDE este nemulţumit de faptul că cetăţenii pot vota la alegerile parlamentare, indiferent de locul în care se află.

498 afișări
Imaginea articolului Tăriceanu cere Guvernului Orban să renunţe la OUG pe alegeri parlamentare

Tăriceanu cere Guvernului Orban să renunţe la OUG pe alegeri parlamentare

Liderul ALDE, Călin Popescu Tăriceanu, susţine, într-o postare pe Facebook, că OUG privind alegerile anticipate este „o palmă dată democraţiei”.

„Este o palmă dată democraţiei. Aş fi mers mai departe şi aş fi spus că este un adevărat atentat la democraţie dacă ea nu ar avea şi prevederi pozitive, precum mărirea numărului de parlamentari pentru românii care trăiesc în străinătate. Însă, asta nu justifică sub nicio formă legalizarea turismului electoral”, a scris Tăriceanu, pe Facebook.

Mai mult, liderul ALDE acuză Guvernul Orban că prin OUG pe alegerile parlamentare se pregăteşte de „o mare fraudă electorală” sau face tot posibilul să enerveze partidele politice pentru a pleca acasă.

Guvernul a adoptat la începutul lunii OUG pentru organizarea alegerilor parlamentare, care vizează şi creşterea numărului de parlamentari pentru diaspora.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici