Tăriceanu, despre Băsescu: Este cel mai aprig opozant al majorării veniturilor pensionarilor

Preşedintele ALDE, Călin Popescu Tăriceanu, l-a criticat, luni, pe Traian Băsescu, afirmând că, ”după ce în 2010 a tăiat pensiile cu 15%, acum este cel mai aprig opozant al majorării veniturilor pensionarilor”, deşi primeşte două pensii şi ”o indemnizaţie grasă” de europarlamentar.

651 afișări
Imaginea articolului Tăriceanu, despre Băsescu: Este cel mai aprig opozant al majorării veniturilor pensionarilor

Tăriceanu, despre Băsescu: Este cel mai aprig opozant al majorării veniturilor pensionarilor

”Lupta lui Traian Băsescu cu pensionarii continuă. După ce în 2010 a tăiat pensiile cu 15%, acum este cel mai aprig opozant al majorării veniturilor pensionarilor. Asta se întâmplă când stai pe 2 pensii şi o indemnizaţie grasă de parlamentar european. Da! Cel care le spune pensionarilor să mai strângă cureaua primeşte: pensie de marinar, pensie de preşedinte de ţară, la care se adaugă cei 20.000 Euro pe lună de la Parlamentul European. La banii ăştia nu prea poţi ţine cu pensionarii! Mai degrabă cu mogulii ăia pe care îi voia în ţepe în Piaţa Victoriei. Nu-i aşa, Traiane?”, a scris pe Facebook Călin Popescu Tăriceanu.

Traian Băsescu susţine că Guvernul Orban nu ar trebui să mărească pensiile de la 1 septembrie, aşa cum prevede legea în acest moment, pentru că economia nu poate susţine o asemenea creştere. Fostul preşedinte a pledat, duminică seara, la România TV, pentru o indexare a pensiilor de la 1 ianurie 2021, cu doar 7%.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici