Tăriceanu, după ce Cîţu şi-a depus mandatul: Iohannis face desemnări în bătaie de joc. E o ruşine

  • Călin Popescu Tăriceanu l-a acuzat pe Klaus Iohannis că face propuneri de premier „în bătaie de joc”.
  • Cîţu şi-a depus mandatul de premier desemnat, cu câteva minute înainte de începerea plenului din Parlament în care urma să fie învestit Guvernul.
  • Liberalii i-ar fi cerut să facă acest gest, pentru ca Orban să rămână în continuare la Palatul Victoria.
998 afișări
Imaginea articolului Tăriceanu, după ce Cîţu şi-a depus mandatul: Iohannis face desemnări în bătaie de joc. E o ruşine

Tăriceanu, după ce Cîţu şi-a depus mandatul

„Cea mai neverosimilă situaţie cu care mă întâlnesc de 30 de ani. Este literalmente o desconsiderare a instituţiei Parlamentului, este o bătaie de joc la adresa Parlamentului, dar, până la urmă, ce este mai grav este că e o bătaie de joc la adresa tuturor românilor. Premierul desemnat a făcut un fel de simulare de consultări, miniştrii au venit în Parlament, comisiile s-au reunit, au fost audiaţi miniştrii, şi, în momentul în care trebuia să vină la votul de învestire dă bir cu fugiţii”, a declarat Tăriceanu.

Liderul ALDE spune că cel mai probabil Klaus Iohannis va face acum alte consultări pentru desemnarea unui nou premier.

„Acum consultările au devenit un fel de lait motiv. Ne ducem la consultări degeaba, ca să vină iar cu o propunere în batjocură”, a mai spus Tăriceanu.

Florin Cîţu şi-a depus mandatul de premier desemnat, cu câteva minute înainte de începerea plenului din Parlament în care urma să fie învestit Guvernul. Liberalii i-ar fi cerut să facă acest gest, pentru ca Ludovic Orban să rămână în continuare la Palatul Victoria.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici