Tăriceanu este în concediu, precizează Senatul, după "speculaţiile" privind absenţa de la Cotroceni

Preşedintele Senatului Călin Popescu-Tăriceanu se află în concediu în perioada 16-22 iulie, conducerea forului legislativ fiind asigurată de vicepreşedintele Vasile Nistor, precizează instituţia, referitor la "speculaţiile" privind motivele pentru care Tăriceanu nu a fost prezent vineri la Cotroceni.

210 afișări
Imaginea articolului Tăriceanu este în concediu, precizează Senatul, după "speculaţiile" privind absenţa de la Cotroceni

Tăriceanu este în concediu, precizează Senatul, după "speculaţiile" privind absenţa de la Cotroceni (Imagine: Dragos Savu/Mediafax Foto)

"Având în vedere speculaţiile apărute în mass-media referitoare la motivele pentru care preşedintele Senatului nu a fost prezent la ceremonia de învestire a ministrului Transporturilor, facem precizarea că, în perioada 16 - 22 iulie 2015, conducerea Senatului este asigurată de vicepreşedintele Senatului, domnul Vasile Nistor. În perioada amintită, preşedintele Senatului, domnul Călin Popescu-Tăriceanu, se află în concediu", se arată într-un comunicat al Direcţiei de presă a Senatului.

Decizia privind asigurarea conducerii Senatului a fost publicată în Monitorul Oficial al României în data de 16 iulie, menţionează sursa citată.

Iulian Matache a depus, vineri, la Palatul Cotroceni, jurământul de învestire în funcţia de ministru al Transporturilor, preluând astfel postul rămas vacant prin demisia lui Ioan Rus.

Premierul Victor Ponta nu a participat la ceremonie, în schimb, au fost prezenţi preşedintele Camerei Deputaţilor, Valeriu Zgonea, şi vicepremierul Gabriel Oprea.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici