Tăriceanu evită să comenteze anunţul privind suspendarea lui Păcuraru

Premierul Călin Popescu Tăriceanu a evitat să comenteze anunţul Preşedinţiei privind suspendarea lui Paul Păcuraru din funcţia de ministru al Muncii, afirmând doar că îşi va exprima punctul de vedere după ce va ajunge la biroul de la Palatul Victoria, pentru a vorbi "în cunoştinţă de cauză".

9 afișări
Imaginea articolului Tăriceanu evită să comenteze anunţul privind suspendarea lui Păcuraru

Tăriceanu evită să comenteze anunţul privind suspendarea lui Păcuraru (Imagine: Mediafax Foto)

"Nu am nicio declaraţie, când ajung la birou o să pot să exprim un punct de vedere în cunoştinţă de cauză", a răspuns Tăriceanu marţi dimineaţa, la întrebările presei pe această temă.

Preşedinţia a anunţat, marţi dimineaţă, că şeful statului, Traian Băsescu, a semnat, cu o zi în urmă, decretul privind suspendarea din funcţia de ministru al Muncii, Familiei şi Egalităţii de Şanse a lui Paul Păcuraru, având în vedere că DNA a început urmărirea penală faţă de acesta.

Anunţul a fost făcut în timp ce premierul Tăriceanu participa la o conferinţă pe teme auto.

Potrivit site-ului Preşedinţiei, şeful statului, Traian Băsescu, a semnat, luni, 22 septembrie, decretul privind suspendarea din funcţia de ministru al Muncii, Familiei şi Egalităţii de Şanse a lui Paul Păcuraru, având în vedere că Direcţia Naţională Anticorupţie din cadrul Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie a început urmărirea penală faţă de acesta, pentru infracţiunea de luare de mită.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici