Tăriceanu îi transmite lui Băsescu "La mulţi ani"

Premierul Călin Popescu Tăriceanu s-a limitat la a-i transmite preşedintelui Traian Băsescu, de ziua acestuia, urarea de "La mulţi ani", răspunzând astfel sec, după câteva secunde de gândire, unei întrebări a presei privind mesajul său pentru şeful statului cu ocazia aniversării.

19 afișări
Imaginea articolului Tăriceanu îi transmite lui Băsescu "La mulţi ani"

Tăriceanu îi transmite lui Băsescu "La mulţi ani" (Imagine: Mediafax Foto)

La Parlament, ziariştii i-au spus premierului că marţi este ziua de naştere a preşedintelui şi a fost întrebat de aceştia ce îi urează cu această ocazie lui Traian Băsescu.

După câteva secunde de tăcere, Tăriceanu a răspuns sec: "La mulţi ani!".

Preşedintele Traian Băsescu împlineşte, marţi, 57 de ani.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici