Tăriceanu le cere public lui Boc şi Iancu să nu mai tărăgăneze procesul intentat în cazul Sterling

Fostul premier Călin Popescu Tăriceanu le-a cerut public, marţi, lui Emil Boc şi Iulian Iancu să nu mai tărăgăneze procesul intentat celor doi pentru afirmaţii calomnioase în cazul Sterling, acuzându-l pe social-democrat că vrea să folosească raportul comisiei parlamentare ca probatoriu în instanţă.

16 afișări
Imaginea articolului Tăriceanu le cere public lui Boc şi Iancu să nu mai tărăgăneze procesul intentat în cazul Sterling

Tăriceanu le cere public lui Boc şi Iancu să nu mai tărăgăneze procesul intentat în cazul Sterling

"Din cauza modului în care domnul Boc şi domnul Iancu ştiu să vorbească în public, amândoi s-au procopsit cu câte un proces din partea mea. Profit de această ocazie şi le cer public să nu încerce să mai tărăgăneze finalizarea procesului, cum au făcut-o până acum. Au venit mereu cu chestiuni de ordin procedural încercând să tărăgăneze", a susţinut Călin Popescu Tăriceanu.

El a menţionat că Iancu este "într-un flagrant conflict de interese"

"Pe de altă parte, domnia sa a încercat să accelereze cât mai mult raportul comisiei, în aşa fel încât raportul să se constituie în probatoriu în faţa instanţei de judecată. Acest lucru, din punct de vedere al eticii parlamentare, este inacceptabil. (...) Acest raport al comisiei conduse de domnul Iancu e o manipulare politică. Este regretabil că pe toată durata dezbaterii în Parlament a OUG 101 la Comisia de industrii şi în plenul Parlamentului nu s-a făcut nici o referire la chestiunea cu Sterling, ea a fost scoasă pe masă ca o armă politică împotriva mea şi a PNL", a conchis Tăriceanu.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici