Tăriceanu: Legea privind starea de alertă, un lup în blană de oaie. Miroase a stare de urgenţă camuflată

  • Tăriceanu spune că legea privind starea de alertă, deşi modificatp drastic, tot rămâne „un lup în blană de oaie”
  • El critică Guvernul că nu a testat şi de aceea ne aflăm în situaţia de a intra toată ţara în stare de alertă, nu doar zonele roşii
  • ALDE nu va vota Hotărârea
2395 afișări
Imaginea articolului Tăriceanu: Legea privind starea de alertă, un lup în blană de oaie. Miroase a stare de urgenţă camuflată

Tăriceanu: Legea privind starea de alertă, un lup în blană de oaie. Miroase a stare de urgenţă camuflată

Călin Popescu Tăriceanu a spus, în Parlament, că legea privind instituirea stării de alertă, deşi a fost modificată de Parlament, tot „rămâne un lup în blană de oaie, adică miroase a stare de urgenţă camuflată”.

„ALDE nu poate accepta ca o ţară să sufere din cauza unor inceompetenţi care încă ne guvernează. Să nu uităm că legea care a fost adoptată recent de Parlament, privitoare la starea de alertă, a fost amendată drastic de Parlament, dar tot rămâne un lup în blană de oaie, adică miroase prea tare a stare de urgenţă camuflată”, a spus Tăriceanu, miercuri, în plen.

Tăriceanu a anunţat că ALDE nu va vota Hotărârea de Guvern. El spune că se putea institui stare de alertă doar în zonele roşii, dacă Guvernul şi-ar fi făcut treaba.

„Am ajuns să discutăm despre o nouă stare excepţională, pentru toată ţara, fiindcă Guvernul e incapabil să facă ceea ce o lume întreagă face, anume testeze cu cap, masiv şi să testeze local. Dacă ar fi făcut acest lucru şi n-ar fi fost cu mintea la alegeri, întâi anticipate şi acum cele la termen, astăzi, cred că n-am mai fi fost în această situaţie, cel puţin am fi vorbit de stări de alertă la nivel local, acolo unde s-au identificat focare”.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici