Tăriceanu: Mă alătur celor care au solicitat închiderea de urgenţă a site-ului presidency.ro

  • Tăriceanu: Mă alătur celor care au solicitat închiderea de urgenţă a site-ului presidency.ro
  • Liderul ALDE afirmă că siteul Preşedinţiei a publicat în mod repetat informaţii complet false
  • El se referă la declaraţiile lui Iohannis despre oportunitatea deschiderii şcolilor şi acuzaţiile la adresa PSD
4385 afișări
Imaginea articolului Tăriceanu: Mă alătur celor care au solicitat închiderea de urgenţă a site-ului presidency.ro

Tăriceanu: Mă alătur celor care au solicitat închiderea de urgenţă a site-ului presidency.ro

”Mă alătur celor care au solicitat închiderea de urgenţă a site-ului presidency.ro în baza articolului 54 din Decretul Prezidenţial nr. 195/2020. Acest site a publicat în mod repetat informaţii complet false sau care nu au legătură cu realitatea”, a scris Călin Popescu Tăriceanu pe Facebook.

Preşedintele ALDE afirmă că în data de 27 aprilie 2020 site-ul publică afirmaţiile lui Klaus Werner Iohannis care, într-o declaraţie legată de oportunitatea deschiderii şcolilor în România, face o serie de afirmaţii false şi neadevărate. De asemenea, el mai arată că, în data de 29 aprilie 2020, site-ul presidency.ro publică declaraţia aceluiaşi Klaus Werner Iohannis în care acesta acuză un partid politic din România că este într-o înţelegere secretă cu o putere străină pentru a vinde o parte a României.

”Această afirmaţie gravă nu este acoperită de nici o dovadă şi nu face decât să inducă panică în rândul populaţiei şi să incite la ură faţă de o minoritate etnică din România, precum şi la posibilitatea deschiderii unui grav conflict diplomatic. Până astăzi ANCOM a închis, la solicitarea ministrului de Interne, mai multe site-uri despre care s-a apreciat că răspândesc informaţii false sau / şi care nu corespund adevărului, site-uri care nu au nici vizibilitatea, nici importanţa site-ului presidency.ro.” a scris Călin Popescu Tăriceanu pe Facebook.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici