Tăriceanu, mesaj public pentru Tudorel Toader: Îl rog să-şi aplece atenţia asupra acestui lucru

Preşedintele Senatului, Călin Popescu Tăriceanu, a declarat, duminică, că îl va ruga pe ministrul Justiţiei, Tudorel Toader, să se intereseze dacă protocoalele semnate cu instituţiile statului mai sunt sau nu în vigoare sau dacă acestea au fost anulate.

14717 afișări
Imaginea articolului Tăriceanu, mesaj public pentru Tudorel Toader: Îl rog să-şi aplece atenţia asupra acestui lucru

Tăriceanu, mesaj public pentru Tudorel Toader: Îl rog să-şi aplece atenţia asupra acestui lucru

"Documentele nu, dar din declaraţiile publice, parcă totuşi SRI a avut o declaraţie publică în acest sens că le-ar fi anulat. E o întrebare care are rostul ei şi vă promit un lucru, că am să-l rog pe domnul Tudorel Toader să-şi aplece atenţia asupra acestui lucru (n.r. – dacă mai sunt în vigoare)", a declarat Călin Popescu Tăriceanu, la Antena 3.

Joi, SRI anunţa că directorul SRI, Eduard Hellvig, a demarat procedura de desecretizare a protocolului de cooperare dintre Serviciul Român de Informaţii (SRI), Parchetul de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie (PÎCCJ) şi Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie (ÎCCJ), semnat în anul 2009. Serviciul preciza că a trimis joi documentele pentru a fi consultate şi validate de către Parchetul de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie şi Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici