Tăriceanu neagă că s-ar fi discutat în BPC situaţia de la MAE

Liderul PNL, premierul Călin Popescu Tăriceanu, a declarat, luni, după şedinţa Biroului Politic Central, că nu au avut loc discuţii legate de situaţia de la Ministerul de Externe, după demisia titularului portofoliului, Adrian Cioroianu.

17 afișări
Imaginea articolului Tăriceanu neagă că s-ar fi discutat în BPC situaţia de la MAE

Tăriceanu neagă că s-ar fi discutat în BPC situaţia de la MAE (Imagine: Mediafax Foto)

Întrebat dacă s-a discutat acest subiect, Tăriceanu a răspuns: "Despre Ministerul de Externe? Nu. Nu am discutat. Vă dezamăgesc".

La întrebarea privind preluarea interimatului la MAE, premierul a spus că liderii PNL nu au discutat acest subiect şi nu au decis acest lucru.

De asemenea, şeful Executivului a fost întrebat în legătură cu declaraţia vicepreşedintelui Adrian Iorgulescu, care anunţase că Tăriceanu va asigura "o formulă de interimat" la MAE.

"Nu ştiu de unde ştie el acest lucru, dar nu am discutat această chestie", a declarat Tăriceanu.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici