Tăriceanu, nemulţumit că partidele au nominalizat persoane fără experienţă pentru PE

Liderul PNL, premierul Călin Popescu Tăriceanu a declarat, într-un interviu difuzat luni de RFI România, că este nemulţumit de candidaţii propuşi de celelalte partide la alegerile pentru PE, arătând că au fost nominalizate persoane cu slabă experienţă politică şi fără vizibilitate.

1 afișare
Imaginea articolului Tăriceanu, nemulţumit că partidele au nominalizat persoane fără experienţă pentru PE

Tăriceanu, nemulţumit că partidele au nominalizat persoane fără experienţă pentru PE

Întrebat dacă, în calitate de prim-ministru, este mulţumit de candidaţii propuşi de alte partide politice decât PNL, Tăriceanu a răspuns negativ, arătând că are senzaţia că celelalte formaţiuni desconsideră alegerile pentru PE şi importanţa Parlamentului European.

"Au nominalizat persoane cu slabă experienţă politică, cu slabă vizibilitate şi cu o carte de vizită profesională care nu compensează câtuşi de puţin lipsa primelor calităţi", a spus Tăriceanu.

El a arătat că PNL a încercat să aducă persoane cu experienţă chiar din afara partidului, din zona societăţii civile, nominalizându-i aici pe Renate Weber şi Daniel Dăianu.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici