Tăriceanu: Nu cred că Victor Ponta va pleca din PSD

Copreşedintele ALDE Călin Popescu Tăriceanu a declarat, duminică, la RTV, că nu crede că Victor Ponta va pleca din PSD la PRU, susţinând că ”este prea legat” de acest partid şi că nu are impresia că Victor Ponta este ”în căutare de partid”.

252 afișări
Imaginea articolului Tăriceanu: Nu cred că Victor Ponta va pleca din PSD

Tăriceanu: Nu cred că Victor Ponta va pleca din PSD

”Nu am vorbit recent. Nu cred că (Victor Ponta - n.r.) va pleca. Părerea mea e că ar fi o greşeală, dar nu cred că Victor Ponta ar putea să facă un astfel de gest. Eu cred că e prea mult legat, în timp, de PSD. Sigur, poate are o anumită nemulţumire pe care eu pot să o înţeleg din anumite considerente”, a declarat copreşedintele ALDE Călin Popescu Tăriceanu la RTV, în contextul speculaţiilor potrivit cărora Victor Ponta ar urma să se înscrie în Partidul România Unită.

El a spus că a trecut printr-o situaţie relativ similară cu cea a lui Victor Ponta.

”După ce ai fost preşedintele partidului şi nu mai eşti, consideri că încă ai un cuvânt de spus. Consideri că încă ai un cuvânt de spus şi vrei ca punctul tău de vedere să fie auzit. Sigur că noua conducere are un alt punct de vedere diferit, alte opţiuni. Nu eşti întotdeauna în cea mai confortabilă poziţie. Este ceva omenesc până la urmă”, a adăugat Tăriceanu.

Copreşedintele ALDE a mai spus că a părăsit PNL numai după ce fostul preşedinte al partidului Crin Antonescu a luat decizia ”să trădeze ideologia liberală şi să treacă la PPE”.

Totodată, Tăriceanu a informat şi zvonurile potrivit cărora Victor Ponta ar viza intrarea în ALDE, afirmând că nu are impresia că Ponta ”este în căutare de partid”

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici