Tăriceanu: PNL va fi chemat să-şi asume guvernarea mai devreme decât ne aşteptam

Preşedintele PNL, Călin Popescu Tăriceanu, a declarat, duminică seară, la Gala TNL, că PNL va fi chemat să-şi asume guvernarea României, în interesul românilor, mai devreme decât se aşteptau liberalii, având în vedere incompetenţa dovedită de guvernul Boc.

26 afișări
Imaginea articolului Tăriceanu: PNL va fi chemat să-şi asume guvernarea mai devreme decât ne aşteptam

Tăriceanu: PNL va fi chemat să-şi asume guvernarea mai devreme decât ne aşteptam (Imagine: Mediafa Foto)

"Vom face întotdeauna distincţia faţă de ce reprezintă actuala putere, reprezentată de domnii Boc şi Geoană, care în nicio lună de la începerea guvernării dau dovada unei incompetenţe, pe care sincer să vă spun nu am bănuit-o, şi cred că nici românii nu o bănuiau. De aceea, cred că PNL, văzând toate aceste evoluţii politice recente de după alegerile parlamentare de anul trecut va fi chemat mai curând decât ne imaginam să-şi asume guvernarea României, spre binele românilor", a susţinut Tăriceanu.

El a spus că vrea ca, în acest efort al guvernării pe care liberalii vor trebuie să şi-l asume din nou, liderii PNL să se poată bizui pe tinerii liberali.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici