Tăriceanu: Propun ca în PNL să aibă loc un scrutin pentru desemnarea candidatului la Preşedinţie

Fostul premier Călin Popescu Tăriceanu propune ca desemnarea candidatului PNL la Preşedinţie să se facă printr-un scrutin intern, aşa cum se întâlmplă în alte ţări, menţionând că cel desemnat va trebui să aibă şansele cele mai mari de a obţine mandatul prezidenţial.

750 afișări
Imaginea articolului Tăriceanu: Propun ca în PNL să aibă loc un scrutin pentru desemnarea candidatului la Preşedinţie

Tăriceanu: Propun ca în PNL să aibă loc un scrutin pentru desemnarea candidatului la Preşedinţie (Imagine: Razvan Chirita / MediafaxFoto)

"Propunerea mea e ca în PNL desemnarea candidatului (la Preşedinţie, n.r.) să se facă printr-un scrutin intern", a spus Tăriceanu, într-o conferinţă de presă.

El a menţionat că este nevoie de un preşedinte care să încerce să rezolve problemele oamenilor şi să nu provoace conflict, "aşa cum face Băsescu".

Tăriceanu a adăugat că viitorul preşedinte trebuie să dea încredere celorlalte ţări, UE, partenerilor transatlantici în legătură cu faptul că România este un stat democratic.

Liberalul a mai spus că viitorul şef de stat trebuie să încerce să unească, şi nu să practice dezbinarea românilor.

Tăriceanu a adăugat că PNL are responsabilitatea de a alege cel mai bun candidat, cu cele mai bune şanse să câştige prezidenţialele.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici