Tăriceanu răspunde râzând la moţiunea PSD pe educaţie: S-a mai cerut demisia ministrului

Premierul Călin Popescu Tăriceanu a reacţionat râzând la solicitarea PSD de înlocuire a ministrului Educaţiei, formulată în moţiunea pe tema învăţământului, şeful Guvernului, aflat alături de ministru, declarând presei că nu este prima dată când aude acest lucru.

11 afișări
Imaginea articolului Tăriceanu răspunde râzând la moţiunea PSD pe educaţie: S-a mai cerut demisia ministrului

Tăriceanu răspunde râzând la moţiunea PSD pe educaţie: S-a mai cerut demisia ministrului (Imagine: Mediafax Foto)

Solicitat de presă să comenteze moţiunea PSD pe tema educaţiei, în care se solicită înlocuirea ministrului de resort, Tăriceanu, aflat alături de Cristian Adomniţei în vizita în judeţul Giurgiu, a răspuns râzând că nu este prima dată când aude acest lucru.

După acest răspuns, atât ministrul Educaţiei, cât şi autorităţile locale din judeţul Giurgiu aflate în delegaţia premierului au început la rândul lor să râdă.

Purtătorul de cuvânt al PSD, Cristian Diaconescu, a anunţat, luni, după Biroul Permanent Naţional, că social-democraţii vor depune, luni, o moţiune simplă pe tema Agriculturii la Senat şi o moţiune simplă pe Educaţie, la Camera Deputaţilor.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici