Tăriceanu se gândeşte de pe acum la „scadenţele electorale din 2019 şi 2029”. Ce spune despre posibila sa candidatură la Preşedinţie

Preşedintele ALDE, Călin Popescu Tăriceanu, a declarat, sâmbătă, la Ploieşti, că se gândeşte de pe acum la „scadenţele electorale din 2019 şi 2029”, iar în ceea ce priveşte alegerile prezidenţiale decizia va fi luată în urma discuţiilor din partid, transmite corespondentul MEDIAFAX.

1137 afișări
Imaginea articolului Tăriceanu se gândeşte de pe acum la „scadenţele electorale din 2019 şi 2029”. Ce spune despre posibila sa candidatură la Preşedinţie

Tăriceanu se gândeşte de pe acum la „scadenţele electorale din 2019 şi 2029”. Ce spune despre posibila sa candidatură la Preşedinţie

Călin Popescu Tăriceanu a declarat că se va consulta cu colegii din partid şi va lua cele mai bune decizii pentru alegerile europarlamentare şi prezidenţiale.

„Colegii mei îşi pun problema pe care sigur că o să mi-o pun şi eu la un moment dat: ce vom face în 2019 la alegerile europene şi la alegerile prezidenţiale. Până atunci mai curge multă apă pe Prahova şi sigur că o să găsim răspunsul potrivit. O să mă consult împreună cu ei şi sunt convins că o să luăm o decizie bună care să fie, în primul rând, în avantajul mişcării liberale. Eu, când am pornit la drum cu colegii mei să înfiinţăm ALDE, le-am spus un lucru: liberalismul are nevoie de o reprezentare. E dorinţa mea să construim un partid autentic liberal şi ALDE este astăzi un partid autentic liberal”, a spus Călin Popescu Tăriceanu.

Întrebat dacă îl interesează să candideze la preşedinţia României, preşedintele ALDE a spus că astfel de decizii „nu se iau pe picior”.

„Ştiu cât de repede trece timpul în politică. De acum mă gândesc la scadenţele electorale din 2019 şi din 2020. Mă gândesc foarte serios şi colegii mei fac acelaşi lucru (...). Deciziile astea nu se iau pe picior. Dacă o să avem o astfel de decizie de luat, o să convocăm forurile statutare din partid, o să discutăm şi o să luăm decizia”, a răspuns şeful Senatului.

Călin Popescu Tăriceanu a participat, sâmbătă, la Casa de Cultură a Sindicatelor din Ploieşti, la conferinţa de alegeri a filialei teritoriale ALDE Prahova.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici