Tăriceanu: Votez pentru învestirea Guvernului Ponta III şi pentru programul de guvernare anunţat

Senatorul Călin Popescu Tăriceanu a declarat, marţi, că va vota pentru învestirea Guvernului Ponta III, pentru noua formulă şi pentru programul de guvernare anunţat.

317 afișări
Imaginea articolului Tăriceanu: Votez pentru învestirea Guvernului Ponta III şi pentru programul de guvernare anunţat

Călin Popescu Tăriceanu (Imagine: Ovidiu Micsik/ Mediafax Foto)

"Anunţ public, fără niciun fel de ezitare, că am venit în mod special ca să votez în acest moment, să dau votul meu pentru Guvern, pentru noua formulă, pentru programul de guvernare", a spus Tăriceanu.

El a arătat că face acest lucru fiind consecvent cu ceea ce a declarat cu o săptămână în urmă, şi anume că ruperera USL i se pare o mare greşeală politică.

"Prin ruperea USL, noi contribuim încă o dată la zdruncinarea încrederii cetăţenilor, a electoratului în alegerea pe care au făcut-o. Voul meu este cu o semnificaţie foarte clară: cred că cei care au votat USL au dreptul să creadă într-un viitor mai bun şi cred în datoria acestui Guvern în a-şi duce angajamentele la bun sfârşit", a spus Tăriceanu.

El a precizat că, din câte ştie, există o intenţie similară şi la alţi foşti colegi liberali de a vota Cabinetul Ponta III.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici