Tăriceanu vrea şedinţă solemnă pe 27 martie, pentru a marca unirea Basarabiei cu România

Preşedintele Senatului, Călin Popescu-Tăriceanu, a declarat, luni, că vrea să organizeze, pe 27 martie, o şedinţă solemnă a celor două Camere ale Parlamentului pentru a marca 100 de ani de la Unirea Basarabiei cu România.

210 afișări
Imaginea articolului Tăriceanu vrea şedinţă solemnă pe 27 martie, pentru a marca unirea Basarabiei cu România

Tăriceanu vrea şedinţă solemnă pe 27 martie, pentru a marca unirea Basarabiei cu România

„Probabil că în cursul zilei de azi (luni – nr.) voi lua legătura cu colegul meu de la Cameră, preşedintele Dragnea, ca să discutăm despre un Birou permanent reunit. O temă prezentă în agenda mea este organizarea şedinţei solemne a Senatului şi Camerei Deputaţilor pentru marcarea a 100 de ani de la Unirea Basarabiei cu România, pe 27 martie”, a declarat Tăriceanu, la Parlament.

Întrebat dacă viitoarea şedinţă a BPR va avea inclusă pe ordinea de zi solicitarea PNL de a cere un punct de vedere din partea Comisiei de la Veneţia pe modificările Legilor Justiţiei, acesta a răspuns că nu ştie.

PNL a cerut, săptămâna trecută, conducerii Camerei Deputaţilor obţinerea unui punct de vedere din partea Comisiei de la Veneţia pe modificările la Legile Justiţiei, care urmează să fie din nou dezbătute după deciziile Curţii Constituţionale. Conducerea Camerei a decis ca solicitarea liberalilor să fie discutată în prima şedinţă a Birourilor permanente reunite.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici