Tăriceanu vrea un nou mandat de premier

Preşedintele PNL, Călin Popescu Tăriceanu, a fost validat, vineri, de membrii Delegaţiei Permamente a liberalilor, drept candidat al partidului pentru funcţia de prim-ministru, în urma unui vot secret cu buletine, la care a obţinut 108 voturi "pentru" şi patru "împotrivă".

7 afișări
Imaginea articolului Tăriceanu vrea un nou mandat de premier

Tăriceanu vrea un nou mandat de premier

Secretarul general a PNL, Dan Motreanu, a declarat la finalul reuniunii că Tăriceanu a fost desemnat candidat pentru un nou mandat de premier de către Delegaţia Permanentă cu 108 voturi ""pentru" şi patru "împotrivă", nefiind înregistrat niciun vot anulat sau vreo abţinere.

 

Potrivit lui Motreanu, Călin Popescu Tăriceanu nu şi-a exprimat votul, păstrând buletinul de vot în buzunarul de la haină.

Liberalul a explicat că, din cei 147 de membrii ai Delegaţiei Permanente prezenţi la lucrări, la momentul votului s-au aflat în sală doar 113 liberali.

Premierul Călin Popescu Tăriceanu a anunţat, vineri, în deschiderea Delegaţiei Permanente a PNL de la Neptun, că vrea să fie candidatul partidului pentru un nou mandat de prim-ministru.

"Vă anunţ astăzi cu mândrie şi entuziasm că vreau să fiu candidatul PNL pentru funcţia de prim-ministru al României", a spus Tăriceanu la începutul Delegaţiei Permanente a PNL, care s-a întrunit la Neptun.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici